Lieneke Witloks als trainer

Behalve mediator en conflictcoach ben ik ook trainer op het gebied van conflicthantering en persoonlijke ontwikkeling. Als trainer ben ik o.a. werkzaam voor de caleidoscoop leertrajecten. Caleidoscoop Leertrajecten is een ervaren en innovatief bedrijf dat sinds haar oprichting in 2003 professionals, teams en organisaties van dienst is op het gebied van opleidingen rondom mediation, samenwerken, conflict en leiderschap. Wij verzorgen daar verschillende geaccrediteerde opleidingen, workshops en maatwerk. Voor het aanbod zou je en kijkje kunnen nemen op de website.


Mocht je interesse hebben om mij in te huren voor een training rondom het thema conflict en communicatie (in company of op locatie) of ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden, neem gerust vrijblijvend contact met me op. 
'Ik heb Lieneke leren kennen als en gedreven vakvrouw. Ze weet waar ze het over heeft en kan dat heel begrijpbaar overbrengen.'

Yvonne van Balkom Maas - mede-eigenaar Allur

'Lieneke is intuïtief sterk en ruimdenkend. Ze weet de dingen scherp te benoemen en ik waardeer haar spiegelend vermogen. Haar training heeft me veel inzicht gegeven.'

Marieke Bertels - marieke massage - 

Wil je meer informatie?