Conflict-bestendiger worden ?

Volg de online basis training voor conflicthantering

Conflicten... Wat moet ik ermee ? 

Conflicten zijn er in verschillende vormen en maten en horen bij het leven. Het oplossen van conflicten ook. Het hoort bij opgroeien en leren. Ieder op zijn eigen manier. Maar wat als je geconfronteerd wordt met brutaliteit of agressie? Hoe geef je jouw grens aan?  Wat als onenigheid voor jou uit de hand loopt? Hoe geef je dan sturing aan je eigen handelen ? 


Dat zijn onderwerpen die in deze online basis training aan de orde komen. 

'Ik heb Lieneke leren kennen als en gedreven vakvrouw. Ze weet waar ze het over heeft en kan dat heel begrijpbaar overbrengen.'

Yvonne van Balkom Maas 

We gaan o.a. aan de slag met de vragen:


  • Hoe stuur ik mezelf in een lastige situatie? 
  • Hoe herken en hanteer ik een conflictsituatie? 
  • Hoe creëer ik een nieuwe situatie?

Wat mij erg aanspreekt is de toegankelijkheid van Lieneke op de video's in de training. Ze heeft expertise en dat straalt ze uit, door de manier van praten en uitleggen is het allemaal niet zo ver weg en dat vind ik prettig. De afwisseling met de actieve opdrachten zorgt voor een mooi leerproces. 

Maryse  Tjoeng

- MIND THE GAP COACHING-

Wat is het resultaat ?

Een online basis training


Met als doel:

  • Meer inzicht krijgen in jezelf en de situatie
  • Vaardigheden in het omgaan met conflicten ontwikkelen 
  • Constructief omgaan met lastige situaties
  • Effectief communiceren
  • Conflicten benutten 'Lieneke is intui╠łtief sterk en ruimdenkend. Ze weet de dingen scherp te benoemen en ik waardeer haar spiegelend vermogen. Haar training heeft me veel inzicht gegeven.'

Marieke Bertels

- marieke massage - 

Deze online training nu tijdelijk € 19,95  

Meer informatie :

Alvast een voorproefje? 

Download dan hier gratis mijn e-book. 

50%
Download