Gratis e-book De kracht van een conflict!

De bewegingswet van Newton:

“Een voorwerp volhardt altijd in de toestand waarin het zich bevindt, of het nu rust of beweging is… Tenzij er een kracht op inwerkt die zijn toestand verandert.”

Er is een kracht nodig om een voorwerp te bewegen, ik geloof dat deze (natuur)wet ook voor mensen van toepassing is.


In dit E-book wil ik mijn visie op conflicten met je delen en je bewust maken van de kansen en mogelijkheden die conflicten kunnen bieden.


  • Wat is een conflict?
  • Wat kan een conflict opleveren?
  • Hoe maak je een conflict constructief?
50%
Gratis Download


Een conflict kan bijdragen aan het creatieve proces van verandering. Het ‘nieuwe’ in ons bewustzijn brengen, een eyeopener zijn! Dit is een van de positieve uitwerkingen van een conflict wanneer je deze constructief hebt gemaakt. 


In dit ebook vertel ik daar meer over en leg ik de eerste stappen uit over HOE je een conflict constructief kunt maken. Wanneer je n.a.v. een (constructief) conflict kunt ontdekken wat de belangen en behoeftes van jezelf en jouw relaties zijn krijgt een gesprek veel meer diepgang en levert het een duurzame verbetering op.


Alles is energie en ik geloof daarbij in de kracht van de verschillen van mensen, die naar voren komen bij een conflict en die voor beweging zorgen.

Download het e-book nu 

WitloksCommunicatie respecteert jouw privacy

50%
Download